Asser Activiteiten Na school

Wat zijn Asser Activiteiten Na school?

Wat zijn Asser Activiteiten Na school?
Kinderen tussen de twee en twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen aan naschoolse activiteiten zoals:

Kinderen leren nieuwe sporten of liefhebberijen kennen.
We zien kinderen graag verdergaan in zo’n pas ontdekte liefhebberij. Daarom werken wij samen met sportverenigingen, het ICO en andere instellingen en clubs. Dat maakt de stap naar zo’n nieuwe hobby gemakkelijker.

Kinderen ontdekken en ontwikkelen hun talenten.
Wilt u dat uw kind zijn talenten ontplooit? Door te schilderen met een echte kunstschilder, of te basketballen met een deskundige coach, merkt het kind: ik vind dit geweldig en ik ben er nog goed in ook. Of nee, schaken is toch echt niks voor mij. Nu je talenten ontdekken komt later van pas bij beroepskeuze of in de vrije tijd.

Kinderen leren te werken in groepsverband.
Een belangrijk doel van de naschoolse activiteiten is het vergroten van de sociale vaardigheden. Teamsporten, samen koken, in een bandje spelen of vergaderen over een voorstelling: je doet het samen…een mooie kans vooral voor kinderen die dat extra nodig hebben, ook voor later.

Meedoen en inschrijven.
Kinderen of ouders kunnen meerdere keren per jaar inschrijven voor de naschoolse activiteiten via een speciale website.  Vooraf krijgt ieder kind via zijn eigen school een flyer met alle activiteiten.

Vragen?
Mail dan met het secretariaat van de Asser Activiteiten Na school: aan@vaartwelzijn.nl

Bezoekadres
Apollopad 5
9401 CS Assen
Telefoon: 088 -123 09 99 
E-mail: aan@vaartwelzijn.nl

Postadres
Postbus 50
9460 AB Gieten

Technische vragen website Voor technische vragen over de website kunt u terecht bij helpdesk@sportpas.nl. Vermeldt u dan wel even dat u vanuit Assen reageert.