Asser Activiteiten Na school

slide

AAN in Assen

Dit is er te doen in Assen!

Bij de Naschoolse activiteiten werken we samen met diverse aanbieders in de gemeente Assen. Hierdoor kun jij kennismaken met verschillende activiteiten zonder al te veel directe verplichtingen. Je kunt via deze site heel veel activiteiten uitproberen.

Hoe werkt het?

De eerste keer maak je een account aan via de knop 'Inloggen' rechtsboven in het scherm. De gegevens die we vragen, hebben we nodig om jou en de aanbieder goed te kunnen informeren. Je kunt je aanmelden met je eigen e-mailadres. Ook je ouders moeten een e-mailadres invoeren, zodat zij ook alle informatie via de mail ontvangen. Wanneer je je hebt aangemeld, kun je je account de rest van je schooltijd blijven gebruiken.

Als je geen eigen e-mailadres hebt, kan daarvoor het e-mail adres van je ouders gebruikt worden. Bij e-mail adres en e-mailadres ouders vul je dan 2x het adres van je ouders in. Meer kinderen aanmelden met hetzelfde e-mailadres kan ook. Wel moet dan voor elk kind (elke account) een uniek wachtwoord gekozen worden. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer je je account hebt bevestigd (zie linkje in de e-mail), kun je inloggen en het aanbod bekijken (pagina OVERZICHT AANBOD). Als er een activiteit bij zit die je leuk vindt schrijf je je in door op de INSCHRIJVEN KNOP te klikken. In het vervolgscherm kun je je dan inschrijven. Via je e-mail (en op je profielpagina) krijg je alle informatie die je nodig hebt. Overleg wel even met je ouders!  

Meedoen
Voordat je kunt inschrijven moet je eerst een account aanmaken. Op je e-mailadres krijg je alle informatie en kun je beginnen met inschrijven. Let op: het aanmaken van een account moet je bevestigen via het linkje dat je krijgt via het opgegeven e-mailadres.

Bijdrage in de kosten
Het kan zijn dat een naschoolse activiteit kosten met zich meebrengt. Is dit voor u te duur omdat uw inkomen te laag is? Neemt u dan contact op via aan@vaartwelzijn.nl

Vragen?
Neem vooral contact met ons op via aan@vaartwelzijn.nl.


Vragen over het gebruik van de website?
Stuur een mail naar helpdesk@sportpas.nl en vermeld dat u reageert vanuit Assen.

Het laatste nieuws

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, houd dan de website in de gaten en volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram!